Een manifest voor de wereld van morgen

Geschreven door Michiel Stoop

19 januari 2021

Hoe krijg je een duurzamere en socialere samenleving na corona? De Worldconnectors kwamen na negen dialogen tot scherpe aanbevelingen, gebundeld in het manifest ‘SDG’s beyond corona’. Verplicht leesvoer voor iedereen die interesse heeft in de Sustainable Development Goals én een mooiere wereld. Een productie van onze eigen BBK’er Veronique Swinkels en vormgegeven door ons hoofd studio Erwin Reijers.

De Worldconnectors vormen samen een thinkcubator om elkaars werelden en maatschappelijke waarden te verbinden. Want alleen samen zijn we in staat om echt zaken te veranderen en initiatieven te versterken waarmee we de SDG’s kunnen versnellen. Veronique is bestuurslid van de Worldconnectors en ook onze creatief directeur Marc den Hertog is Worldconnector. 

Overige nieuwsberichten

Impact maken en meten

Impact maken en meten

Impact: systematisch positieve verandering op de lange termijn. Maar hoe implementeer je dat in je bedrijfsprocessen en hoe maak je die impact meetbaar? Wij, van communicatiebureau BBK/Door Vriendschap Sterker, weten alles van impact maken én meten. Hoe jij dit straks...

Zó communiceer je inclusief

Zó communiceer je inclusief

Een diverse werkvloer en inclusieve communicatie zijn van groot belang voor een beter gerepresenteerde wereld. Iedereen mag er zijn, op zijn/haar/hen eigen manier, en het is belangrijk voor het zelfbeeld van veel mensen dat iedereen zich gerepresenteerd voelt. Wij...

B corp worden: alle ins en outs op een rijtje

B corp worden: alle ins en outs op een rijtje

B corps, ze vliegen je om de oren. En daar zijn we blij mee! Van ijsboer Ben & Jerry’s tot waterflessenkoning Dopper en huidverzorger Naïf - inmiddels zijn er in Nederland zo’n 100 gecertificeerde B Corps. En ook wij, communicatiebureau BBK/Door Vriendschap...