Vacatures

Je communicatie-skills inzetten als een force for good?

Staat jouw droomvacature niet op deze pagina? Niet getreurd. We staan altijd open voor mensen met de ambitie om samen met ons te werken aan duurzame en sociale initiatieven. Dat doen we met talenten uit heel Nederland – en ver daarbuiten. Soms in vast dienstverband, vaak ook met freelancers.

Neem contact op. Dat doe je via: m.snijders@doorvriendschapsterker.nl

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij zijn fan van stagiairs. Van jonge mensen met een drive. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. We verwelkomen graag studenten uit het mbo, hbo of wo – en bieden een goede en veilige werkplek.

Stagiair grafisch vormgeving & DTP

Ben jij bezig met een opleiding tot grafisch vormgever of DTP’er en zoek je een stage? Bij ons leer je wat het betekent om voor een full-service communicatiebureau met een sociale missie te werken. Ons kleine, hechte team staat klaar om jou met open armen te ontvangen. Neem contact op! Via 020 – 30 59 444 of e.reijers@doorvriendschapsterker.nl

Stagiair projectmanagement en strategie

Volg jij een hbo- of wo-opleiding, wil je de wereld een stukje beter maken én over alles leren wat een full-service communicatiebureau te bieden heeft? Bekijk dan de vacature voor stagiair projectmanagement en strategie en neem contact op. Ons telefoonnummer is 020 – 30 59 444. Mailen mag ook!
m.snijders@doorvriendschapsterker.nl