Dé kenniskoppels van Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat heeft zo’n 9000 medewerkers. Sommigen met jarenlange werkervaring en kennis, anderen die pas net de arbeidsmarkt betreden. Binnen het organisatieonderdeel Grote Projecten en Onderhoud (GPO) worden deze aan elkaar gekoppeld. Door jong en ouder talent aan elkaar te verbinden wordt er niet alleen kennis uitgewisseld, maar ontstaat er ook een synergie.

Bij de projecten van Rijkswaterstaat, zoals het onderhouden van grote kunstwerken (bruggen en sluizen), is jarenlange kennis en ervaring zeer waardevol. Nieuwsgierigheid en het jonge enthousiasme van iemand die net bij Rijkswaterstaat begint, brengt vaak verrassende inzichten en oplossing aan het licht. Koppel de jarenlange werkervaring aan de frisse blik en je hebt een Meester & Gezel!

Rijkswaterstaat/GPO vroeg ons een middel te ontwikkelen om het Meester & Gezel traject meer bekendheid te geven en zo kenniskoppels aan te sporen zich op te geven voor het Meester & Gezel Programma. Wij ontwikkelden voor hen een informatieve leaflet die zowel in print als online door managers kan worden gedeeld. Kort, bondig en uitnodigend. Daarnaast maakten we een activerende banner voor het intranet.