Stagiair Grafisch Vormgever & DTP’er

BBK/Door Vriendschap Sterker zoekt studio-stagiairs! Volg jij een opleiding tot grafische vormgever of dtp’er – en heb je de ambitie de wereld beter én mooier te maken? Lees dan vooral verder!

We zoeken mensen die meer ervaring willen opdoen met het vormgeven, opmaken en dtp-en van on- en offline communicatiemiddelen. Denk aan huisstijlen, logo’s, websites, nieuwsbrieven, brochures, magazines en banners. Voor slimme startups en serieuze merken. Ervaring met de Rijksoverheid-huisstijl is mooi meegenomen.

Wie we zoeken

Je denkt out of the box bij het creëren en ontwerpen van originele concepten. Maar je blijft volstrekt in-the-box als het gaat om de opmaak van middelen die aan een bestaande huisstijl moeten voldoen. Je hebt een scherp oog voor detail. Je let op correcte af-bre-king-en, ziet meteen dat dat ene lijntje een millimeter te ver naar links staat en pikt altijd de dubbele spaties uit een tekst. Kortom, je bent streng in een perfecte en consequente opmaak van al je werk.

Je kent alle ins and outs van Indesign, Photoshop en Illustrator. Maar animaties maken in After Effects kan je ook. Verder heb je ervaring in het opmaken van mailings en online magazines. Werken met video is een pré. Je bent gretig om te leren en je te ontwikkelen. Daarnaast heb je affiniteit met de Nederlandse taal – en ben je op z’n minst on speaking terms met het Engels.

Onze organisatie

Wij zetten onze creativiteit en communicatieskills in voor een betere wereld. En ontwikkelen campagnes en maken communicatiemiddelen die bewustzijn vergroten en gedrag positief veranderen. De Sustainable Development Goals zijn ons kompas. Zo maken we positieve impact voor een schonere, eerlijkere en veiligere toekomst. 

Alles wat leeft, groeit en ademt op onze planeet is onderdeel van één prachtig en complex ecosysteem. Verandering vraagt een diep besef van deze wonderschone samenhang. Wij benaderen vraagstukken en uitdagingen holistisch en mobiliseren alle relevante stakeholders. Dus werken wij samen met maatschappelijke organisaties, overheden, goede doelen, onderwijsinstellingen en bedrijven om mensen, planeet en maatschappij te versterken.

We bieden

Een leerzame stage en een start van een netwerk in de communicatiebranche. Een inspirerende werkplek in het centrum van Amsterdam. Een stagevergoeding tussen €250,- en €450,- per maand op basis van een werkweek van 5 dagen, afhankelijk van opleidingsniveau.

Neem actie

Herken je jezelf hierin? En zoek je een fijne stage in een energiek team waarbij je werkt aan opdrachten die de wereld een beetje beter maken? Mail dan naar e.reijers@doorvriendschapsterker.nl.

En o ja; naast al deze serieuze eisen wordt een beetje humor ook op prijs gesteld. Een betere wereld is serious business, maar lachen mag.