Grafisch Vormgever & DTP’er

BBK/Door Vriendschap Sterker zoekt een grafisch vormgever/dtp’er met ambitie voor een betere én mooiere wereld.

Je hebt ten minste 5 jaar ervaring met het vormgeven, opmaken en dtp-en van on- en offline communicatiemiddelen. Variërend van huisstijlen, logo’s, websites, nieuwsbrieven, brochures, magazines, banners, etc. Voor slimme start-ups en serieuze merken. Ervaring met de huisstijl van de Rijksoverheid is mooi meegenomen.

Wie we zoeken

Je denkt out-of-the box als het gaat om het creëren en ontwerpen van originele concepten. Maar je blijft volstrekt in-the-box als het gaat om de opmaak van middelen die aan een bestaande huisstijl moeten voldoen. Je hebt een scherp oog voor detail. Je let op correcte af-bre-king-en, ziet meteen dat dat ene lijntje 1 milimeter te ver naar links staat, pikt in no-time- die dubbele spatie uit een tekst, kortom je bent streng in een perfecte en consequente opmaak van al je werk.

Je kent alle ins and outs van Indesign, Photoshop en Illustrator. Maar een animatie maken in After Effects kan je ook. Verder heb je ervaring in het opmaken van emailings en online magazines. Werken met video is een pre.

Je bent eager om te leren en je te ontwikkelen. Maar je kunt ook de stagiairs en juniors op de studio begeleiden. Je hebt affiniteit met de Nederlandse taal en je bent op z’n minst on speaking terms met het Engels.

Neem actie

Herken je jezelf hierin? En zoek je een fijne werkplek met salaris in een energiek team waarbij je werkt aan opdrachten die de wereld een beetje beter maken? Mail dan naar e.reijers@doorvriendschapsterker.nl.

 O ja, naast al deze serieuze eisen wordt een beetje humor ook op prijs gesteld. Een betere wereld is serious business, maar lachen mag.