Cases

Wij maken sterk werk

En vertellen jouw verhaal 

Voor een betere wereld hebben we doeners nodig. Organisaties die mensen in beweging krijgen. Wij helpen organisaties hun verhaal te vertellen. Hoe we dat doen? Zie hieronder werk waar we trots op zijn. 

Minder CO2 met hulp van de Noordzee

Nederland moet haar CO2-uitstoot terugdringen. Windmolenparken op zee zijn daarvoor een uitkomst. Maar daarbij is wél ijzersterke publiekscommunicatie nodig. Waarom? Omdat de bouw van windmolenparken vragen oproept. Wat is bijvoorbeeld de impact op natuur, kustbewoners en economie? Wij werkten in opdracht van RVO.nl en samen met het ministerie van EZK en Rijkswaterstaat aan een website, video’s, social media-campagne en PR-strategie.

Dutch Design voor BuZa

Den Haag is deze zomer even het centrum van de wereld voor ondernemers. Want begin juni komt de negende Global Entrepreneurship Summit naar ons land. Deze jaarlijkse ondernemerstop is een Amerikaans evenement en is in 2019 voor het eerst in de EU. Het GES 2019 logo dat wij maakten, vertelt het verhaal over mensen en impact.  Wij creëerden een duurzaam logo dat in volgende jaren ook weer gebruikt kan worden.

Chocoa Experience!

Een project doen in de naam van chocola: what’s not to love? Chocoa is een chocoladefestival dat jaarlijks in de Beurs van Berlage plaatsvindt. Uit de koker van Equipoise, een organisatie die de ontwikkeling van duurzame cacaomarkten stimuleert. Helemaal in ons straatje dus! We maakten een uitgebreide campagne,. Zo ontpopt Chocoa zich meer en meer tot hét platform voor educatie over duurzame chocolade.

100 jaar Stadsschouwburg Haarlem

Hoera! Stadsschouwburg Haarlem bestaat 30 september 100 jaar. En dat vieren ze. Met heel veel jubileumvoorstellingen. Wij schreven de content voor de jubileumpagina en maakten filmpjes om het publiek warm te maken voor dit speciale theaterseizoen. De grootste klapper is de Bonte Gala Avond. GHaarlemmers die toen aan nu verbinden.

Alle projecten